Harry Potter - merch na párty

Jo, já vím. Harryho Pottera je všude plno. Je jedno, jestli brouzdáš na videoherních serverech nebo sjíždíš televizní program. Harry Potter je prostě totální kultovka a nám nezbývá, než se s tím smířit. Ruku na srdce, to smiřování zase není až tak těžký :)

Po obrovském boomu, o který se postarala hra na PlayStation 5 (a šlapající mimo jiné i na PlayStation 4), nesoucí název Hogwarts Legacy, uchvátil Harryho Potter krom filmových fanoušků i svět, kterému vládnou hry na PC a konzole. To, že se všem pařmenům a milovníkům potterovské tematiky blýská na lepší časy, se po úspěchu zmíněného herního titulu dalo čekat. Ano, vypadá to slibně a Bradavice se na poli videoher (snad brzy) dočkají další adaptace.

O tom ale někdy příště. Teď zůstaneme u filmů a herních předmětů. Proč? Protože o víkendu nám nejmenovaná televizní stanice nabídne už třetí pokračování filmových dobrodružství mladého čaroděje. Jo, už třetí! Jestli si to prošvihnul, tak to vůbec nevadí. 

Free Read Out Books photo and pictureZdroj: pixabay.com

Ono totiž v přenádherném universu Harryho Pottera, kde magie má své nezastupitelné místo, existují i vychytávky pro takovéto případy. Ano, ano… fanoušci vědí, jde o obraceč času. Ten, který ti na našem shopu nabízíme my sice taková kouzla jako návrat časem (možná) neumí, ale je rozhodně skvělou dekorací pro každého, kdo v hloubi duše touží zařadit se do některé ze čtyř bradavických kolejí.

Pokud jste se na filmových potterovských večerech domluvili s přáteli, tak to bude chtít nějaký ty vymazlený vychytávky pro doladění atmošky. Vedle Zlatonky v podobě klasické lampičky nebo čtecí lampičky se pak nabízí dekorativní světelný řetěz Harry Potter Zlatonka, který má (zcela jistě) moc rozzářit jakýkoliv interiér a tím ho zásadním způsobem pozvednout v očích všech pozvaných hostů.

Pro přípravu čarodějnický bašty se rozhodně vyplatí sehnat vaflovač Harry Potter nebo bradavický toustovač a čaj, kafe nebo jakýkoliv lektvar rozhodně bude chutnat o to líp, když ho budeš podávat v tomhle stylovém Harry Potter hrnku se lžičkou.

Free Harry Potter Hogwarts photo and pictureZdroj: pixabay.com

Samozřejmostí je pak čarodějnická hůlka pro každého účastníka tvého potterovského mejdanu, přičemž můžeš vybírat mezi hůlkou Hermiona se světelnými efekty, hůlkou Siriuse Blacka, profesora Brumbála a celou řadou dalších hůlek. Pamatuj ale, že mocnou bezovou hůlku může vlastnit jen jeden kouzelník, takže po ní sáhni raději ještě dřív, než to celý propukne.

Jestli chceš udělat svůj mejdan nezapomenutelným, připrav každému příchozímu čarodějovi dárkovou tašku, do které můžeš elegantním způsobem schovat na míru šité překvapení. Zkus omrknout třeba Harry Potter lahve a prohlídni si dárkové sady, mezi kterými kraluje ta s psacími potřebami Bradavice, těsně stíhaná dárkovou sadou Harry Potter kufřík.

Chceš něco, co tě nebude stát veškeré čarodějnické peníze? A co třeba klíčenky, samolepky nebo odznáčky s motivem Harryho Pottera? Že to pořád není ono? Tak pak tu máme rohožky, hrnky a sběratelské figurky. Zkus zabrousit do kategorie figurek z filmů a seriálů nebo mrkni na sběratelské figurky Funko POP, kde se to těma od Harryho Pottera jen hemží.

Free Harry Potter Funko photo and pictureFunko POP Harry Potter - Zdroj: pixabay.com

Nikdy není pozdě na pořádnou pařbu a z vlastní zkušenosti vím, že detaily jsou důležité. Tak dolaď svůj bejvák k dokonalosti, připrav nezapomenutelnou párty plnou kouzelných okamžiků, dobrého jídla a skvělé zábavy. My ti pomůžeme!

A až bude po všem, tak „Neplecha ukončena“ a „Nox“.