Tlapková Patrola

Jak to tak bývá, každá generace má své oblíbené hrdiny. Svýho času mezi ně patřili Bolek a Lolek a o pár desítek let později nastoupily postavičky z Kačeřích příběhů. Díky videohernímu průmyslu se kluci a holky z Kačerova probojovali do srdcí budoucích pařmenů po celém světě neuvěřitelnou rychlostí a tenhle trend vzájemného propojení filmového a herního průmyslu přetrval až do dnešních dnů. Vidíme to vlastně skoro u všeho. Zaklínač, Marvel Avangers, Lego, to jsou jen špičky tohodle ledovce. A když je řeč o špicích, tak na vrchol oblíbenosti, sledovanosti, prodejnosti a bůhvíčeho ještě se s vrtícími ocásky jako velká voda přiřítila Tlapková Patrola.

Co je Tlapoková Patrola?

Je to šestice roztomilých hafanů, která se nejprve představila v roce 2013, kdy prorazila do televize v podobě veleúspěšného kanadského seriálu a v roce 2018 vzala útokem taky pařmenský svět. V původním seroši i ve hře, která šlape na Xbox OnePlayStation 4, jde prakticky pořád o totéž. Celé dobrodružství se točí okolo pomoci fiktivnímu městečku Adventure Bay a lidem, kteří v něm žijí.

Tenhle malej, ale o to víc prďáckej zapadákov má vlastní pláže, vyhlídky, ostrov Seal, farmy, kavárny, nejrůznější památky a samozřejmě i radnici. Člověk si až říká, jak je možný, že v takovém idylickém městečku mají tolik stresových situací a problémů… Naštěstí pro hafany z Tlapkové Patroly (Paw Patrol) není žádná mise příliš velká a žádné štěně není příliš malé, takže jak asi správně tušíš, všechno vždycky dobře dopadne. Šikovný kluk… piškotek :D

Tlapková Patrola (Paw Patrol)

Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, a fenka Skye jsou hlavními zvířecími hrdiny Tlapkové Patroly. Každý z nich má svou vlastní osobnost, sadu dovedností, barevně odlišenou uniformu a hlavně vozidlo. Ve správě jejich pohotovostního týmu vedeném chlapcem jménem Ryder najdeš policejní i hasičské vozidlo, terénní auťáky, vznášedla i vozidla stavby.

Tlapková patrola má vždy správný směr a vždy najde řešení. Ať se stane cokoliv, Ryder a jeho tlapkový tým nakonec vždycky zachrání situaci a díky PS4 hře Paw Patrol On A Roll k tomu můžeš přispět i ty!

Nabízí Tlapková Patrola multiplayer?

Bohužel. Na záchrannou misi si nemůžeš přizvat kámoše a trochu vopruz je taky to, že ve hře není česká lokalizace, takže bez ájiny to nepůjde. Na druhou stranu, i u hafanů, které máme doma z vrtících se oháněk vyčteme mnohé, tak to třeba bude fungovat i v herním světě :)

Dárečky s Paw Patrol zaplavily svět

Tlapková Patrola je připravená skutečně téměř na všechno, takže svým fanouškům nabízí celou řadu herních předmětů, mezi kterými najdeš pro každého člena domácnosti něco. Pro mámu růžovej štěněcí hrnek nebo prostírání. Pro tátu ošušku, se kterou ho během léta rozhodně nepřehlídnou na žádný pláži (no, to asi ani v zimě ne :D). Holky budou pištět nadšením nad tiskátkama psích hrdinek a parádním zamykacím deníčkem v růžové barvě a kluci zase ocení úložné boxy, do kterých můžou všechno nahrnout, když je čas na spaní.

Do školy už nikdy nemusíš vyrazit s ošumtělou aktovkou, protože tihle hafani obtiskli své tlapky (a tváře) taky na školní bágly a cestovní zavazadla. Každou oslavu díky stylové jídelní sadě nebo parádním kelímkům na limču posuneš snadno o level výš a když pak padne noc a je čas páchat hygienu, i ten nejmenší lump se s chutí chopí zubního kartáčku s motivem oblíbených hrdinů. A jestli si hlava děravá a občas na čistění zůbů, nebo jinou aktivitu zapomínáš, tak si zkus všechno, co máš daný den na práci poznamenat do dětského kalendáře - může to být škola, kroužky, návštěvy kamarádů, hraní na playstationu a spoustu dalšího, klidně už zmíněné čištění zubů.

Nabídka je prostě neuvěřitelně široká a pokud ti to ještě pořád není dost, zkus omrknout nabídku plyšáků, díky které si můžeš celou tu psí smečku pořídit domů, aby krom Adventure Bay strážila i tvé předměstí.

Tlapková Patrola (Paw Patrol)

Paw Patrol je prostě všude

Jestli kluci kočičí z dětské písničky všude srkají své fousy, pak kluci (a holka) štěněčí všude strkají své čumáčky. Díky obrovské stále stoupající oblibě hrdinů téhle sebranky je těžké zůstat mimo dění. Vždyť už jen úvodní znělka seriálu je tak strašně chytlavá, že ji z hlavy dostaneš jen velmi obtížně.

Na poli herního průmyslu je navíc situace ještě těžší. Vedle PS4 Sonic Forces, starého (byť stále dobrého) Crashe Bandicoota a v poslední době až neuvěřitelně propagovaného PS5 Ratchet and Clank Rift Apart budeš totiž takhle skvělou tematicky podobnou skákačku v kategorii dětských her hledat jen obtížně. Nehledě na fakt, že když před dnešníma děckama řekneš Crash, tak si spíš než ikonického vačnatce s rezavou hřívou představí víc než cokoliv jinýho nějakou srážku, bouračku, apod.

Holt člověk musí kráčet s dobou a ta dnešní na to má o dva páry nohou, nebo v tomto případě tlapek, víc.