Nejlepší PS hry pro dva - protože ve dvou se to lépe táhne

Asi to znáš. Jsou dny, kdy si prostě s chutí zalezeš někam mimo, zapneš péesko, vypneš hlavu a zapomeneš na okolní svět. Jenže jsou i dny, kdy to chceš udělat přesně opačně. Pozvat kámoše na pořádnou pařmenskou párty a smažit až do rána. Nojo, ale na to jsou prostě potřeba hry s možností multiplayeru a někdy může být poměrně složitý zjistit, který to jsou.

Žádný strachy, od toho máš nás! Čekuj tenhle seznam a vyber si z naší nabídky tu nejlepší hru na Playstation 4 pro dva (a někdy i více) hráčů – všechny máme skladem :)

Sportovní a pohybové

Protože i hraní videoher patří do škatulky sportu, začneme právě tohle kategorií. Tu jednoznačně ovládá fotbalová mánie v podobě frofláklé FIFY nebo herní série Pro Evolution Soccer. Další sportovní hru okusíš v sérii NBA a na chvíli se tak vžiješ do role hvězd basketbalových matchů. Ledově vychlazenou akci zažiješ u NHL a pořádnou ránu do zubů vyfasuješ v UFC 4 nabízející svět bojových sportů. Jestli chceš něco drobet klidnějšího, sáhni třeba po hře PGA Tour 2K21, kde se budeš procházet po greenu v tričku s límečkem a odpalovat golfové míčky.

Z pohybových her na PS4 ti nabízíme pouze jedinou s možností multiplayeru a tou je Just Dance. Tahle jedinečná hra tě donutí rozvlnit boky hned v několika titulech, z nichž poslední nabízí možnost zapojení až šesti hráčů naráz.

Střílečky

Odteď bude tvůj bejvák „danger zone“ a každej, kdo se usadí u tebe na gauči nebo v křesle, musí pochopit, že tady se bonbonky za statečnost nerozdávají. Jediný, co budeš v Call of Duty sérii rozdávat, jsou kulky nejrůznějších ráží, a to v takový míře, až se ti z toho protočej panenky. Plants Vs Zombies ti se svými dvěma díly nabízí odlehčenou střeleckou zábavu a Star Wars Battlefront Ultimate Edition oproti tomu otevře brány kultovního titulu, v němž tě při troše štěstí bude provázet síla. Vedle již zmíněných titulů se pak nabízí třeba PS4 hry s tématy Ninjů nebo japonské mangy a i ty můžeš omrknout v naší kompletní nabídce her pro dva hráče na PlayStation 4.

Call of Duty

Bojové a RPG

Posezení s kámošema nemusí být jen v ryze přátelském duchu. Jestli si potřebujete něco pěkně zostra vyříkat nebo si jednou provždy ujasnit, kdo z vás je ten silnější a obratnější, zkus sáhnout třeba po nesmrtelných legendách tohodle žánru, kterými jsou věčně soupeřící Mortal Kombat a Tekken. V nabídce PS4 bojových her toho najdeš ale mnohem víc. Injustice2, nebo Naruto jsou jen ochutnávkou v široké škále chutí tohodle žánru. Neostýchej se a vychutnej vítězství v každé z nich!

RPGéčkama to bude v rámci hry více hráčů trochu složitější. Upřímně, my bychom se do těhle vod raději nepouštěli, ale pokud je to přeci jen tvé vroucí přání, sáhni po Lara Croft And The Temple of Osiris Gold Edition.

Skákačky a akční adventury

Kdysi byly skákačky nejlepší volbou, pokud šlo o pařbu s kámošema a ruku srdce, některý z nich se na špici multiplayerového hraní drží pořád. Minecraft se svou nepřebernou nabídkou merche nebo sérii LEGO není třeba představovat, takže namísto toho zmíníme třeba prababičky ve světě skákaček, kterými jsou Rayman Legends a Sonic Mania Plus. Vedle těhle klasik prehistorického hraní (hráči vyšších věkových lvl. prominou) se pak zvesela nakrucuje celá řada dalších senzačních PS4 skákaček a jen naprostá lama by je přehlídla, takže… víš, co máš dělat ;)

Pokud jde o akční adventury na PlayStation 4 s možností multiplayeru, tak jsme si jistí, že si s hororovou herní sérkou Resident Evil vystačíš až do aleluja. Nicméně, pokud náhodou ne, mrkni na kompletní seznam akčních adventur a dej si nášup!

LEGO: Harry Potter

Závodní

Auta, motorky, šílený kreslený paňďuláci všeho druhu. Tohle všechno najdeš v naší nabídce závodních her na PS4, který jednoznačně kraluje nesmrtelná série Gran Turismo. Sešlápni plyn až nadoraz, protoč kola svých strojů a natrhni soupeři – však ty víš co :) Trocha nostalgie i pořádná nálož legrace na tebe čeká v Crash Team Racing Nitro Fueled a nudit se rozhodně nebudeš ani u Monster Jam Steel Titans. Pakliže jsi fanda disneyovek, určitě bys neměl přehlédnout playstation 4 hru Disney Cars 3 Driven to Win ani nabídku herních předmětů, ve které je Disney taky pěkně rozlezlej :D

Hry s možností hraní dvou hráčů prosakují i do dalších kategorií. Patří mezi ně strategie, logické, hudební, PS hry na Playlink i PlayStation VR a dokonce i ty, které se pod jedinou kategorii prostě zařadit nedají. Abys měl ucelenou představu, mrkni sem a projdi všechny hry na PS4 pro dva seřazený hezky jedna vedle druhý.

Co říkáš na náš výběr nejlepších her na PS4? Víš jak se to říká – ve dvou se to prostě líp paří (nebo tak něco) :D