Deadpool 3

Letošní rok už je za půlkou a to je dobrá zpráva pro všechny fanoušky Marvelu. V následujícím roce se totiž na filmová plátna vyřítí Deadpool 3 a i když ještě není tak docela jasné, o co v tomhle snímku půjde, určitě se máme na co těšit.

Deadpool and WolverinZdroj: marvel.com

Deadpool 3 – kdy to propukne a o co půjde

Deadpool jako takový je zárukou celovečerní zábavy, ve které není nouze o akci a poutavou zápletku. Deadpool 3 navazuje na předešlé díly, které mezi diváky sklidily nadšení a dá se očekávat, že v podobném duchu to bude i se třetím filmovém pokračování o původně komixovém hrdinovi. Zatím je premiéra hollywoodského snímku naplánovaná na druhého května příštího roku a pokud se tam za velkou louží podaří včas vyřešit problémy, které s sebou přinesla nejprve stávka scénáristů a následně i stávka samotných herců, tak všechno bude fajn.

A fajn bude snad i děj nově chystaného filmu. Je sice pravda, že se toho o příběhu Deadpool 3 ví za nehet málo, ale přeci jen jsou tu nepatrné indicie, které by něco málo prozradit. Ví se například, že se na scénu vrátí Wolverin v podání jedinečného Hugh Jackmana. Ten sice roli oblíbeného marvelovského herose s adamantiovými drápy pověsil před časem na hřebík, ale jak to tak vypadá, asi se milému Hughovi zastesklo po lesku ikonického žluto-modrého kostýmu (který navíc ve filmu uvidíme úplně poprvé!) a navíc co si budeme vykládat, každá kačka navíc dobrá :D. Tak či onak si to Jackman přeci jen k velkému nadšení všech Marvel fanoušků rozmyslel. Jupí!

Deadpool and WolverinDeadpool a Wolverin - Zdroj: variety.com

Takže – máme film z názvem Deadpool 3 a bude v něm Wolverin. Deadpool a Wolverin se spolu v komiksech objevili několikrát a vzhledem k tomu, že s velkou pravděpodobností (co to melem – prakticky se stoprocentní jistotou) budou scenáristi čerpat inspiraci právě v jejich společných komiksových setkání, máme hodně širokou paletu možných scén i zápletek. V tuto chvíli se mezi fanoušky poměrně vášnivě diskutuje možnost, že by Deadpool 3 měl být jednou velkou cross-overovou událostí, ve které bude hrát zásadní roli organizace Time Variance Authority (zkráceně TVA) a její agent Mobius hlídající a napravující případné odchylky v časoprostorové kontinuitě. Deadpool a Wolverine by se měli vydat na šílenou výpravu napříč mnohovesmírem, ale kam až je snímek Deadpool 3 a zlovolné mysli scénáristů skutečně zavedou, na to si budeme muset počkat. Do té doby jsou všechny informace týkající se možné zápletky pouze nepotvrzenou spekulací. Jedinou potěchou oka můžou být některé z trailerů, které byly do světa vypuštěny z neoficiálních zdrojů. Třeba tenhle: 

Deadpool 3 by se měl podobně jako oba předchozí díly dočkat ratingu R, což znamená, že nově chystaný snímek bude přístupný divákům od sedmnácti let. Jak to tak vypadá, tak se asi můžeme těšit na krev stříkající až do páté řady (přeci jen si asi Wolferin ty svý drápy pilníčkem na nehty neudržuje) a dá se nejspíš čekat i nálož poněkud nekorektního humoru. Trhněte si, mrňata!

Deadpool – hry, hračky a merch

S pozvolna se blížící premiérou filmu Deadpool 3 se hodí připomenout, že s oblíbeným hrdinou se krom filmových pláten můžeš setkat i ve světě herních předmětů, hraček i her samotných. Naprostou samozřejmostí jsou nejrůznější trička s motivem marvelovského hrdiny a k zahození rozhodně nejsou ani sety, které obvykle krom oděvu zahrnují i sběratelskou figurku Funko POP. Skvělým příkladem těchto setů je například Set Marvel Deadpool Holiday a tričko, u kterého si můžeš vybírat s více velikostí. Klidně si ale můžeš koupit i samostatnou figurku Deadpool Funko Pop. Je z čeho vybírat.

Nejmenší zapálení Deadpoolovci určitě ocení nabídku hraček, mezi kterými nechytí plyšový Deadpool ani autíčka s motivem známého hrdiny. Zkus třeba Deadpool Foodtruck Tacos El Guero a vyjeď do ulic fantazie. Pokud dáváš přednost hraní na konzolích a jsi majitelem konzole Xbox 360 nebo paříš hry na PlayStation 4, tak si u nás můžeš vybrat některý z následujících herních titulů: Zaryté fanoušky xboxové rodinky jistě zaujme hra Deadpool, anebo Marvel Ultimate Alliance 2. Vlastníci PlayStation 4 oproti tomu můžou sáhnout po Lego Marvel Super Heroes a určitě se vyplatí prolustrovat i nabídku bazarových her, kde se navzdory nízkým cenám tu a tam ukážou vážně fajn kousky.

No a konečně, pro opravdové fajnšmekry z pařmenské rodinky máme i vymazlené Cable Guys, díky kterým každý hned pozná, že jsi opravdový fanoušek Deadpoola. Co třeba Cable Guys Deadpool nebo je brácha Cable Guys Deadpool back hands?