Novinky na Prokonzole.cz

Vyhledávej u nás horké novinky a všechny oblíbené produkty rychle a přehledně

Na web Prokonzole.cz jsme ti přidali barevné štítky s názvem Novinky a Doskladněno, díky kterým budeš hned vědět, co nového jsme pro tebe nachystali a co jsme znovu naskladnili!

V našich Novinkách teď najdeš vše, co jsme zrovna přidali na e-shop a stačí ti k tomu pár kliknutí. Vyber si kategorii, která tě zajímá, například FUNKO POP!, a dole ve filtru zaškrtni Novinka – hned se ti rozbalí vše, co je v dané kategorii nového. A pozor, tyhle Novinky u nás vždy visí jako nové celý týden, takže už nic neprošvihneš!

 

To samé platí i pro znovu naskladnění věci. Akorát, že místo štítku Novinky zaškrtneš položku Doskladněno, kde se ti zobrazí všechny produkty, které už byly na e-shopu vyprodané a my je znovu dali na sklad. A i tady platí, že je takto najdeš označené celý týden od data přidání.

 

A k čemu jsou nové štítky vlastně dobré?

Díky našim novým štítkům máš hned přehled, co u nás můžeš v dané kategorii nově sehnat. A taky rovnou vidíš produkty, které jsi třeba už u nás prošvihl, protože byly vyprodané, a my je teď znovu naskladnili. No a tohle určitě ocení hlavně milovníci Funko POP! figurek a sběratelé Hot Wheels autíček.

Tak to pojď prozkoumat a dej nám vědět, jak se ti naše nové vychytávky líbí.