Vyhráli jsme finalistu ShopRoku 2022

Organizování všelijakých soutěží a vyhlašování jejich výsledků patří k lidstvu od nepaměti. Ať už jde o olympijské hry, fotbalové či hokejové zápasy, závody motorek, automobilů, snebo třeba videoherní klání v podobě e-sportů, kde se k naší radosti dostávají ke slovu hry na PC a konzole, každý z těchto výjimečných okamžiků, kdy nejlepší z nejlepších poměřují své síly, přitahují pozornost široké veřejnosti.

Nikoho nepřekvapí udělování Oskarů, nad udílením cen Grammy nebo vyhlašováním Slavíka už se dneska nikdo ani nepozastaví. V různých soutěžích se snaží zazářit jednotlivci, skupiny i celé společnosti. A tak, když se jednoduše řečeno celosvětově už soutěží prakticky ve všem, by bylo bláhové myslet si, že se nenajde nějaká soutěž pro e-shopy.

No ano, hádáš správně – minimálně jedna taková je a co víc, zazářili jsme v ní. O jakou soutěž jde, a v jaké kategorii jsme zabodovali, to si povíme o pár řádků níž.

Jedna z cen ShopRoku 2022 - Zdroj: shoproku.cz

ShopRoku 2022 – oč jde

No a už je to venku :) Možná jsi o týhle soutěži slyšel, možná o ní slyšíš dneska poprvé. Každopádně se jedná už o čtrnáctý ročník soutěže pořádané společností Heureka Group a.s. a výsledky pro rok 2022 jsou jasné.

Soutěž ShopRoku je cena kvality a přímo na oficiálních stránkách soutěže se o ní píše, že je to: „Cena zákazníků, kteří hodnotí své zkušenosti s nákupem v e-shopech za uplynulý rok.“ Ve zkratce jde o to, že jednotlivé e-shopy jsou posuzovány na základě vyplněných dotazníků svých klientů, přičemž do celkového hodnocení vstupuje mnoho různých faktorů, namátkově například délka dodací doby nebo kvalita komunikace.

Soutěží se ve třinácti kategoriích a čtyčiceti sedmi podkategoriích a zároveň se vyhlašuje nejlepší e-shop roku. Ale o už bychom zabíhali do podrobností, které si ostatně můžeš přečíst sám na již zmíněných oficiálních stránkách této soutěže. Teď k tomu, proč o tom vlastně píšem.

Vyhlášení výsledků soutěže ShopRoku 2022 - Zdroj: shoproku.cz

ShopRoku 2022 – prokonzole.cz opět slaví úspěch

Náš shop se zapojil do klání o Cenu kvality v kategorii Hry a herní zařízení a probojoval se až do samého finále! Možná už jsi zaznamenal, že se na našich stránkách úúúúplně dole objevila ikonka Shoproku 2022 a doplnila tak stejnou ikonku z předešlého ročníku soutěže Shoproku 2021.

No, prostě to řekneme úplně na rovinu – jsme dobrý a i díky tobě to ví už i naši další spokojení zákazníci. Takže díkes za to a snad si to spolu během příštího ročníku zopakujeme!

Ocenění, kterými se díky tobě můžeme pyšnit - Zdroj: prokonzole.cz

Závěrem

Pro úplnost už jenom doplníme, že stejnou ikonkou, kterou můžeš vidět u nás na shopu, se pyšníme i v seznamu e-shopů na serveru heureka.cz. Tak a teď, když už jsme se pochlubili a když už to všechno víš, tak jdeme zase makat, abys nás měl ještě radši než doteď. :)

Hraní zdar!