Jurassic World - hra i merch

Příští rok už to bude třicet let, co se na televizních obrazovkách poprvé objevil příběh plný nádherných a mnohdy obávaných tvorů z Jurského Parku. Nepřeberné množství úžasných živočichů vzkříšených z dávné minulosti, jejich síla i hrozivost postavená do kontrastu s moderním světem křehkých lidí.  Ani po této úctihodně dlohé době nicméně Jurassic World nepřestává filmový průmysl fascinovat, a tak se během letoška dočkáme další adaptace.  

Nejsou to ovšem jen filmová plátna, kde tyrannosaurus, triceratops nebo velociraptor neohroženě kontrolují svá teritoria. Jurský Park dobývá i další oblasti zájmu fanoušků Jurského Světa. Které to jsou? Na to se mrkneme teď:

Jurassic World hry

Tahle oblast nás zajímá asi ze všech nejvíc. Jakože jasně, není to nejobsáhlejší kapitola, ale rozhodně stěžejní pro všechny zainteresovaný pařmeny strategií a to bez ohledu na to, jestli radši paříš hry na PC, nebo dáváš přednost konzolím

Jurassic World z řady LEGO her na PS3 udělá radost majitelům starších péesek a vlastníci konzole PlayStation 4 mají možnost sáhnou buď po klasickém titulu Jurassic World Evolution 2 navazující na úspěch předchozího dílu, anebo si zablbnout u již zmíněného titulu Lego Jurassic World, spadajícího i mezi PS4 LEGO hry.

Je trochu škoda, že se do Jurského světa nemůžeme vypravit s technologií PlayStation VR, ale na druhou stranu tep se nám všem zvedne i když se poboří ohradníky a kdybychom to všechno viděli ještě skrze brýle, které nabízí například Playstation VR Mega Pack, tak to už by se celé jurské hraní přesunulo spíš mezi PS4 hororové hry :)

Jurassic World ve světě společenských her

Zcela upřímně, tohle nás překvapilo. Nicméně, pokud jsi fanda do společenských her, nadchl tě Jurský svět a jestli tě navíc úplnou náhodou zajímají i figurky Funko POP, tak teď bys měl zbystřit. V naší nabídce totiž mimo jiné najdeš taky sběratelskou strategickou společenskou hru s figurkami Funko - Jurrasic Park, která svým zpracováním zaujme nejednoho sběratele deskových her.

Jurassic World Funko POP

Tohle téma už jsme nakousli - Jurassic World má své zastoupení i mezi sběratelskými figurkami Funko POP a ty mezi nimi najdeš jak figurky hlavních hrdinů, tak zástupce živočišné říše. Dopřej si třeba Funko POP 549 Jurassic Park Velociraptor a vnes do své sbírky postaviček Funko POP trochu vzrušení :)

Jurassic World hračky

To, že se Jurskému světu daří i na poli hraček, to není žádné velké tajemství a vůbec nás to nepřekvapuje. Kdo by totiž nechtěl mít doma plyšového T-Rexe nebo nějakého toho maňáska, který jako kdyby z oka vypadnul dávno vyhynulému originálu. Vedle plyšáků ale jsou ale k dostání i další hračky s tematikou Jurassic World, které zaujmou především malé dobrodruhy a nadšené sběratele modelů aut. Téma Jurského Parku se totiž rozhodla chopit i společnost Matchbox, která milovníkům burácejících motorů nabízí celou řadu autíček na toto téma a k dostání je tak celá řada modelů v čele s Matchbox Jurassic World Armored Action Transporterem nebo Matchbox Jurassic World 14 Mercedes-Benz G 550.

Zdroj: puppepop.cz

Jurassic World ostatní merch

Skalní fanoušci Jurského světa pak krom již představeného zboží mohou orknout taky nabídku herních předmětů. Krom klasiky v podobě nejrůznějších tematicky laděných hrnků a batohů jsou k dostání i předměty, které se skvěle hodí jako dárek. Evergreen v tomto směru představují například puzzle nebo sada odznaků Jurassic World Camp Cretaceous a za zmínku stojí i předměty zahrnuté v naši nabídce psacích potřeb.

Jurassic World se těší neutuchající oblibě fanoušků různorodého věku a není se čemu divit – Jurský svět na nás totiž účtočí všemožnými zbraněmi a jeho kouzlo na nás číhá na každém rohu, což je samozřejmě dobře :)