La Casa de Papel - FUNKO POP a další

Sběratelství v různých podobách se všeobecně těší značné oblibě a pokud jde o Funko POP, tak jejich oblíbenost stoupá strmě vzhůru. Fenomén malých postaviček s velkou hlavou pokrývající nejrůznější témata jsme představili už v jednom z našich starších článků.

V něm jsme se mrkli do historie Popek, představili tu vůbec první (a logicky taky nejžádanější) a pak jsme omrkli, jakých rozměrů může sběratelství Funko POP dosáhnout, když u tebe propukne sběratelské šílenství.

Funko POP z Papírového domu

La Casa de Papel neboli Papírový dům je španělský dramatický krimi seriál z produkce Netflixu, který vyšel už v roce 2017 a letos v prosinci se jeho fanoušci dočkají další série.

Pro rozšíření obzorů, pokud tě třeba seriály míjí, mrkni na tenhle trailer:

Protože postaviček Funko POP je v současné době něco přes devět tisíc, asi tě příliš nepřekvapí, že některé z nich vycházejí právě ze zmíněného seriálu.  

Mezi Popkami inspirovanými dramatem kolem pokusu o loupež ve španělské královské mincovně, které fanoušci Funko POP znají také pod označením Money Heist, najdeš v současné době dvanáct postav v červených kombinézách, které jsou identifikovatelné kódovým jménem města.

Některé z těchto Popek mají přitom dvě varianty, a to sice v masce Salvatora Dalí anebo bez ní. Postavičky v tomto dvojím provedení jsou Berlin a Tokyo, což je patrné i z následující tabulky, ve které najdeš veškeré, v současné době dostupné, FUNKO s tématikou Papírového domu, a to pěkně pokupě i s jejich číselným označením.

741 Tokio/Tokyo

913 Helsinki

741 Tokio Masked Chase

914 Oslo

742 Denver

915 El Professor

743 Berlin

916 Nairobi

743 Berlin Masked Chase

917 Rio

744 The Professor

918 Moscu

 

Na našem e-shopu ti nabízíme hned devět z těchto jedinečných figurek, což je podle nás docela slušný skóre. Mrkni na jejich nabídku a rozšiř svou sbírku o další novotou vonící Funko Pop La Casa De Papel ještě dnes!

Jo a jen tak pro sichr, nezapomeň čekovat, jestli třeba společnost FUNKO nezareaguje na novou sérii světoznámého seriálu vydáním edice nových Popek.

FUNKO POP La Casa de Papel

Zdroj: talitaferraz.com.br

Samozřejmě ale můžeš provětrat i ostatní kategorie v rámci FUNKO POP ;)

La Casa De Papel – značka, která táhne

O oblíbenosti Papírového domu není třeba polemizovat. O tom, o jak úspěšný seriál, potažmo celá značka je, ostatně svědčí i celá řada předmětů, které by nespatřily světlo světa nebýt zmíněného seroše. Na pultech je tak krom už představených postaviček Funko k dostání prakticky všechno přes plyšáky, puzzle až po tematicky laděné osušky.