Stranger Things: Hry, Funko POP a Merch

Seriál Stranger Things z produkce Netflixu se divákům poprvé představil v roce 2016 a zavedl nás do fiktivního města Hawkins v Indianě. Byl listopad 1983 a kolem zmizení malého kluka Williama Byerse se rozjelo vyšetřování, okolo kterého se odehrávaly nevysvětlitelné nadpřirozené jevy.

Těch jsme za celé tři série, které od svého uvedení stihl tento jedinečný seriál představit, zažili už habaděj a tématika Stranger Things se od seriálu rozšířila do celého světa napříč sběratelstvím i videoherním průmyslem a zabrousila až k předmětům, které mají prakticky každodenní využití.  

Chceš výpis toho, co pod značkou Stranger Things můžeš sehnat? Tak to jsi tu správně.

Stranger Things miluje FUNKO POP!

Vinylové postavičky Funko POP tady představovat nebudeme. Jednak jsme tomu věnovali celý článek a jednak jsou prostě tak profláklé, že o nich jednoduše slyšel už asi každý. Namísto toho se zaměříme na ty Popky, které svým vzhledem vychází ze seriálu Stranger Things, a že jich je požehnaně. Jestli chceš, mrkni třeba na tyhle stránky, kde najdeš většinu Stranger Things Popek vypsaných v přehledném seznamu. 

Jo a mimochodem, kdyby sis snad lámal hlavu tím, jaký Stranger Things Funko POP seženeš u nás (aniž bys musel kamkoliv složitě klikat), tak jsme ti je pěkně jednu vedle druhý vypsali do následující tabulky.

Rádo se stalo :)

421 Eleven w/ Eggos

805 Will the Wise

423 Mike

826 Battle Eleven

424 Dustin

843 Eleven

425 Lucas

845 Joyce

426 Will

846 Mike

512 Hopper

854 Eleven in yellow outfit - Amazon

546 Ghostbuster Mike

903 Monster 6"

637 Eleven elevated

922 Robin Ahoy with Board

638 Steve w/ sunglasses

923 Alexei with Icee

803 Steve Ahoy

17 Mike - Target

804 Dustin

29 Will - Target

 

V průběhu let společnost FUNKO výrazně navýšila počet figurek Funko Pop Stranger Things a nabízí ti tak Popky v různých pózách a oblečení odpovídající dění v jednotlivých sezónách stejnojmenném seriálu. V obsáhlé nabídce Funko POP Stranger Things tak krom jiných postav najdeš i hlavní hrdiny seriálu, mezi kterými nemůže chybět Jedenáctka (Eleven), Dustin, Mike nebo třeba Will.

Zvláštní pozornost si podle nás zaslouží hlavně 8-Bitová řada, která svým vzhledem nápadně připomíná hru Minecraft (Proč asi, že? :D).

Stranger Things FUNKO POP!

Vedle Popek, které jsou zahrnuté v seznamu na výše uvedeném webu, pak můžeš samo sebou sehnat ještě ty z edice Funko Dorbz Stranger Things nebo 5 Star Stranger Things.

Prostě jak říkáme, postaviček Funko POP je na tohle téma celá řada a kdybychom je tady měli vypsat všechny, tak by nám z toho asi vážně šiblo :D

Stranger Things ve hrách

Pokud máš náladu na retro adventuru, tak nad titulem nesoucím „zcela nečekaný“ název Stranger Things: 1984 budeš skákat nadšením. Krom toho, že při hraní téhle hry budeš procházet lokacemi, které každý fanoušek Stranger Things zná ze seroše, tak v ní taky narazíš na hlavní postavy z původního seriálu. Třešničkou na dortu je potom fakt, že za ní nezaplatíš vůbec nic, protože je na Google Play nabízena ke stažení zcela zdarma.

Obdobnou horu zábavy pro nadšené fanoušky z řad pařmenů nabízí i hra na PlayStation 4 s názvem Stranger Things: The Game. Hru můžeš bez potíží zařadit jak pod RPG, tak pod akční adventury a na své si u tohodle titulu alespoň podle dostupných informací přijdou i milovníci bojových her. Krom zmíněné PS4 by tahle gamesa měla frčet taky na Xbox One, PC a Nintendu Switch.

Merch je plný Stranger Things

A to doslova, ale o tom asi polemizovat nebudeme :D

Stranger Things Merch

Podstatnější je, že je nasáklej tématikou Stranger Things jako houba po dešti a nenajde se v něm snad nic, co by tahle původně seriálová záležitost nedokázala obsáhnout. Najdeš tady osušky, tašky, hrnky, odznáčky, nálepky, rozhožky, puzzle, modely aut, podtácky i zápisníky.  Vše přes sběratelské vychytávky až po detaily, kterými doladíš svůj bejvák a ještě mnohem, mnohem víc.

Omrkni naši kompletní nabídku herních předmětů a naplň virtuální košík až po okraj vším, co jako správný fanoušek Stranger Things musíš rozhodně mít!