Tipy pro Ježíška

Někdy je to snadný jak facka a jindy prostě Ježíšek tápe, čím by komu udělal radost. Pokud se situace u tebe doma kloní spíš ke druhé zmíněné variantě, nepropadej panice, nenecháme tě ve štychu. Tipy pro Ježíška jsou tady a s nima i pořádná dávka inspirace!

Zdroj: pixabay.com

Hry

Je to tady společenstvo pařmenstva všeho věku, takže začneme tím, co nás zcela určitě spojuje – hrami na PC a na naše preferované konzole.

Když opomene TOP hry 2023, mezi které beze sporu patří další pokračování legendární herní série Assassin’s Creed, nesoucí název Assassin’s Creed Mirage, pavoučího muže vyzdvihující hra na PlayStation 5 a ukrývající se pod názvem Marvel Spider-Man 2 nebo herní klasiku sportovních her a nejnovější vlajkovou loď krále ledové zábavy NHL 24, tak nám ještě pořád zbývá hafec prostoru pro nejočekávanější novinky nadcházejícího roku, přičemž si hodně z nich můžeš pořídit v rámci předprodeje.

Marvel's Spider-Man 2 review: Too many spiders and spinning plates | CNN  UnderscoredMarvel Spider-Man 2 - Zdroj: media.cnn.com

Skvělou volbou jsou taky hry z ověřených herních rodinek. Pro fanoušky sportovních klání se nabízí herní série FIFA, závodníci srdcem i duší jistě ocení gamesu z herní série Forza a fanoušky zápasů na život a na smrt zcela jistě potěší nějaká libůstka z herní série Mortal Kombat. Dáváš přednost akčním adventurám? Žádný problém, co sáhnout třeba po některém titulu z herní série Final Fantasy nebo z legendární herní série Grand Theft Auto?

Toužíš po herních lahůdkách, ale Vánoce tě už teď tak trochu vyšťavily ze škváry? Zkus omrknout naši nabídku zlevněných bazarových položek. Všechno, co u nás najdeš, je ve skvělé kondici za super prachy, takže se nemusíš bát nakupovat, co hrdlo (a peněženka) ráčí.

Protože proč? Protože kdo si hraje, nezlobí!

 Hračky

Jasně, tady to bude spíš pro mladší generaci našich příznivců, ale ani na ně nesmíme zapomínat. Mezi nejoblíbenější hračky odjakživa patří auta a vláčky, což je teda hlavně doména kluků, ale nevidíme problém v tom, aby se z holky stala třeba celosvětově známá závodnice.

K topovkám mezi autíčky tradičně patří modely Hot Wheels a jejich konkurenční značka Matchbox. Diskusi o tom, jestli je lepší ta či ona značka, nechme stranou a kouknem na nejvyhledávanější modely.

U Hot Wheels je to v nádherně veselé žluté barvě vyvedené Premium Boulevard Porsche 911 Turbo, anebo Premium Boulevard MercedesBenz 190 E 2.5-1.6. U Matchboxů drží přední příčky oblíbenosti vozidla Moving Parts 2020 Chevy Tahoe a Moving Parts 1996 Mitsubishi Lancer Evolution IV.

No a pokud jde o vláčky, tak tady hrají prim vláčky Brio a modýlky značky Mašinka Tomáš.

Thomas A Přátelé, Vláček, Chlapec, Hranívláčky Mašinka Tomáš - Zdroj: pixabay.com

V sekci „holčičích“ hraček se klasicky drží na špici panenky. Mezi nimi už několik generací vládnou Barbie, které ovšem v posledních letech zkouší z pomyslného trůnu sesadit podivné příšerky Monster High, těsně stíhané ještě větší podivností, kterou jsou L.O.L Surprise panenky (holky, sorry – v dobách mýho dětství tu byly jen Barbíny, chodičky a mimča v předpotopních kočárcích, takže tomu očividně nerozumím).

Fakt ale je, že třeba panenky Monster High Cleo de Nile nebo Royal Jelanie Medůza z řady panenek Enchantimals se líběj i mně… Hm, možná jim dám šanci :D

Nesmrtelnou klasikou jsou plyšové hračky. Za tu Ježíška sice s velkou pravděpodobností rodiče obdarovaných dětí poženou svinským krokem, protože každá domácnost má zvířátek z Tlapkové Patroly, plyšových Pokémomů, Disney postaviček i plyšových postaviček z Minecraftu plný skříně, ale co už. Děti rozhodně potěší a o tom přeci Vánoce jsou.

Pokemon, Pikachu, Hra, Mapa, Tabletuplyšový Pokémon Pikachu - Zdroj: pixabay.com

Merch

Tady bychom se mohli zdržet na dlouhé minuty, možná i hodiny. Nabídka herních předmětů je neskutečně obsáhlá a těžko se najde někdo, kdo by si tu nenašel „to své“. V předvánočním období se hodí omrknout nabídku adventních kalendářů, které stoprocentně zabodují u malých i velkých milovníků Minecraftu, lovců Pokémonů, fanoušků Wednesday nebo seriálu Stranger Things.

Špatnou volbou pod načančanou jedli nebude ani některá z dárkových sad. Tady si přijdou na své třeba fanoušci Zaklínače nebo Harryho Pottera, který do naši nabídky vykouzlil celou řadu parádních kousků. Co třeba psací potřeby Bradavice nebo tenhle set propisek?

Vedle již zmíněného merche si samo sebou můžeš dopřát i další vymazlený věcičky. Vybírej z nepřeberného množství hrnků, kšiltovek nebo třeba omrkni originální lampičky a hodiny.

Klasickou volbu představují puzzle a další stálicí, se kterou taky určitě zaboduješ, jsou sběratelské figurky Funko POP, které se hlavně v posledních letech těší velké oblibě.

TIP: Pokud si chcete i originálně pohrát se zabalením, určitě se vám bude hodit odkaz na dárkové krabice.

lampička Disney Stitch - Zdroj: prokonzole.cz

Tak co, Ježíšku, máš vybráno?