Just Dance 2022 - protrsáme noc!

Už při prvních tónech hudby se vrtíš do rytmu? Nenechá tě v klidu strhující rytmus a svými kreacemi ovládáš taneční parket? Kdekoliv se hraje, tam tě to táhne? Jsi tím, kdo rozproudí zábavu, a nakonec se stane hvězdou tanečního večera? Chceš protrsat celou noc? Tak teď bacha a radši už začni ladit svůj outfit, protože za mohutného potlesku všech diskofilů se na virtuální parket už v prvním listopadovém týdnu vyhoupne Just Dance 2022.

Kdy a na čem to Just Dance 2022 rozjede

Ubisoft, z jehož dílny nejnovější díl série tanečních her vzešel, oznámil vydání Just Dance 2022 na 4. listopad letošního roku a těšit se na něj můžou taneční nadšenci z řad majitelů PlayStation 4 i PS5. Pozadu nezůstanou ti, kdo vlastní Xbox One nebo konzoli Xbox Series X/S a pořádně se ve víru tance zapotí i vlastníci Nintendo Switch.

Skvělý na věci je, že nemusíš mít doma žádnej ovladač! Just Dance 2022 ti umožní pořádně zapařit s využitím tvého chytrého telefonu. Odzvonilo kamerám, nepotřebuješ Kinect nebo PS Move. V Just Dance 2022 můžeš svůj mobilní telefon použít k ovládání menu, výběru songů a taky k zaznamenání svých tanečních pohybů. Se svými telefony může být navíc v jeden okamžik k jediné konzoli připojeno až 6 hráčů, což Just Dance 2022 řadí také mezi hry pro více hráčů.

Takže konec výmluvám, lenoši. Jde se trsat!

Just Dance 2022

Nové i staré v Just Dance 2022

Dvacet dvojka těží z úspěchů předešlých dílů série a možná i z tohodle důvodů se autoři rozhodli držet velmi podobného vizuálního stylu. Ten rozhodně září všemi barvami, což se na první pohled může někomu jevit poněkud chaoticky. Na druhou stranu zářivé barvy podněcují dobrou náladu, a to je přesně to, co pro parádní protrsaný večer potřebuješ.

Pokud jde o nabídku nových songů, tak se můžeš těšit na 40 nových písniček, mezi kterými nebudou chybět takové pecky jako Believer od Imagine Dragons nebo Level Up od Ciara. Každá kopie hry Just Dance 2022 by navíc měla zdarma dostat měsíční subscription na Just Dance Unlimited, který obsahuje víc jak 700 písní, takže bude rozhodně z čeho vybírat.

Hlavním lákadlem Just Dance 2022 je pak speciálně upravená verze písničky Nails, Hair, Hips, Heels od Todrick Hall, který se stal zvláštním hostem nejnovějšího dílu téhle taneční hry a jehož nadšení pro pohyb strhne do víru tance snad opravdu každého. Mrkni na trailer a přesvědč se sám.

Vedle již zmíněného přinese Just Dance 2022 celou řadu nových tanečních pohybů a samozřejmě z předchozího dílu Just Dance 2021 důvěrně známé herní módy. Těšit se tak můžeš na křepčení s přáteli v režimu Kooperace, World Dance Floor či Sweat Mode, který dokáže spočítat spálené kalorie.

V rámci posledního z nabízených módů si navíc můžeš nastavit svou vlastní rutinu a budeš tak neustále motivován ke cvičení, které ještě nikdy nebylo tak zábavné. Veškeré údaje navíc hra zaznamená do statistik, díky kterým můžeš sledovat své pokroky a skóre pak samozřejmě můžeš porovnávat taky s kámošema, takže se vzájemně můžete hecovat ke stále lepším tanečním/ sportovním výkonům.

Alternativa k Just Dance 2022

Pakliže tě tahle pravděpodobně nejznámější taneční hra nechytla za srdce, a přesto bys rád zkusil rozvlnit své boky v tanečním rytmu, zkus mrknout třeba na Zumba Fitness World Party. Tahle fitness hopsajda ale na rozdíl od Just Dance 2022 nepatří mezi hry na PlayStaion 4, nejede ani na PS5 a navíc ji od nejnovějšího dílu známé série dělí celkem zdrcující osmiletá propast vývoje.

Just Dance 2022

V podstatě máš vlastně na výběr mezi trsáním v obýváku nebo společenským hemžením v klubu, přičemž Just Dance 2022 nabízí za zhruba patnáct set bezčetně hodin zábavy pro tebe i tvý kámoše.   

Ne, že bychom chtěli radit, volba je čistě na tobě :)