Stranger Things merch je všude kolem nás

Tento seriál z dílny Netflixu asi není třeba sáhodlouze představovat. Stranger Things je s námi ostatně už od roku 2016, takže nějaké to povědí o tom, o čem v tomhle seroši jde, má asi každý. Vedle příběhu, kde není nouze o napětí, při kterém si okoušeš nehty, představují Stranger Things ale i slušnou horu herních předmětů a dalšího merche. Pokud jsi tedy fanouškem seriálu Stranger Things a hltáš všechno, co s ním souvisí, tak teď se hoď do klidu a zčekni sílu připojení. V dnešním článku ti totiž servírujeme Stranger Things merch jako na zlatém podnosu.

Stranger Things vybavení domácnosti

Ačkoliv představa bejváku plně zařízeného ve stylu Stranger Things nám připadá spíš děsivá (nebo minimálně zvláštní :D), opravdu zanícení fanoušci Strager Things si asi těžko představí, že by doma neměli žádný tematicky laděný kousek. Dobře zvolený doplněk prozradí mnohé o tvém oblíbeném seriálu nebo například PS4 hře a přesto nepůsobí násilně. Vhodnou volbou v tomto směru může být třeba některá z tematicky laděných rohožek nebo lampiček. Podívej se třeba na lampu Stranger Things The Upside Down, která rozsvítí každý interirér v povědomých barvách.

Stranger Things merch Stranger Things merch - Zdroj: prokonzole.cz

O něco méně radikální variantu pro ozvláštnění interiéru tvého pokoje představuje možnost zakoupení Stranger Things doplňků. Ideální se v toto směru jeví například některý z originálních polštářů či dek a ti odvážnější můžou sáhnout třeba po povlečení Stranger Things Fun Fair.

Evergreenem herních předmětů jsou už klasicky hrnky a další kuchyňské potřeby, mezi kterými se to tematicky laděnými kousky jenom hemží. Vedle již zmíněných Stranger Things hrnků si tak můžeš pořídit třeba Stranger Things nerezovou lahev, anebo některý ze Stranger Things dárkových setů, které se skvěle hodí i jako dárek.

Stranger Thing Funko POP

Pakliže patříš k nadšeným sběratelům figurek Funko POP, pak by ve tvé sbírce rozhodně neměly chybět figurky Funko POP Sranger Things. V naší nabídce najdeš celou řadu vymazlených postaviček ze zmíněného seriálu a nechybí mezi nimi Dustin Funko POP 804 Stranger Things, Funko POP Stranger Things Will 426 nebo Stranger Things Eleven Funko POP 843. Krom postaviček hlavních hrdinů u nás seženeš ale i další známé „tváře“ ze Stranger Things. Dopřej si například figurku Funko POP 428 Stranger Things Demogorgon, anebo o nic méně známou popku Stranger Things Monster. Většinu ze sběratelských figurek Funko POP Stranger Things u nás navíc seženeš v několika různých variantách a hlavně za super cenu!

Stranger Things Funko POPFunko POP Stranger Things - Zdroj: edna.cz

Stranger Things oblečení

Jestli v nepřeberném množství oblečení přeci jen dáváš přednost kouskům s motivem tvých oblíbených hrdinů, her na PC nebo seriálů, tak i v tomto směru naplní Stranger Things tvá očekávání. V naší nabídce oblečení a doplňků na tebe krom klasiky v podobě batohů a Stranger Things trika čeká například i originální peněženka, díky které se i z jinak otravného placení útraty stane poměrně příjemná a hlavně stylová záležitost.

Stranger Things hračky

Možná to někomu bude připadat lehce zvláštní nebo minimálně krajně znepokojivé, ale Stranger Things zasáhly i tuhle oblast. Hračky s tematikou hororového seriálu nabízejí modely aut, roztomile vyhlížející plyšáky hlavních hrdinů i třiceticentimetrovou plyšovou hračku Stranger Things Demogorgon. Vedle toho jsou pak k dispozici také různé varianty Stranger Things puzzlů a na své si přijdou i milovníci společenských her. Pokud se do jejich řad počítáš i ty, tak by tě určitě neměla minout společenská hra Stranger Things Attack of the Mind Flayer slibující skvělou zábavu pro skupinu hráčů minimálně na dvacet minut.

Stranger Things toysZdroj: i.shgcdn.com

Stranger Things ve hře

Tahle oblast zatím bohužel zůstává Stranger Things nedotčená, takže se jak majitelé PC, tak zarytí fanoušci konzolí budou muset poohlédnou po nějaké té „náhražce“. Pokud jde o hororové hry jako takové, tak na PlayStation 4 nebo konzoli Xbox One vyšla celá řada skvělých titulů, které tě rozhodně nenechají v klidu. Takže pokud se chceš bát, mrkni na naši nabídku PS4 hororových her a nebo si skroluj dál naším herním blogem, kde najdeš například článek věnující se hře Resident Evil 8 Village.

Jak vidíš, Stranger Things už prorostly téměř celým trhem a vedle toho, co jsme tu zmínili, existuje ještě celá škála dalšího úžasnýho merche, o kterým tady nepadlo ani slovo. Přes psací potřeby v čele s různými zápisníky, přes odznáčky a klíčenky se Stranger Things pomalu prokousávají napříč všemi oblastmi fanouškovského zájmu a je to jen otázka času, než pohltí i ty zbytky zatím neopanovaného území. Pro fanoušky Stranger Things dobře a ten zbytek se s tím prostě už nějak srovná :)